Hembygd

Försökte pranka min lillasyster idag. Det gick helt åt skogen. Är nu mera i alla fall beredd på att hålla med om att hon kan hela Håkan Hellströms reportuar...

Skoldagen var hur lugn och härlig som helst. Eller på engelskan gjorde vi något slags prov i läsförståelse. Sedan hade vi egentligen två lektioner till, men under dem fick vi vara på Norrbottensmuseet och gå på en utställning som hette Hembygd - någonstans i Sverige. Det var väldigt intressant och vi fick även diskutera vad hembygd är för en själv och fördomar om andra människor.

Sedan fikade jag på stan med ett gäng från klassen. Vi ville typ fortsätta diskutera de intressanta frågorna, och såklart även annat!

Jag lagade middag och det blev pasta carbonara med svamp i, och efter middagen gick jag ut och sköt på en korg. Lite svårt var det dock i och med mörkret.


En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0