31 oktober 2015

Försvar

Allmänt

Imorse jobbade jag på hotellet, jag jobbade mellan 8-12, under den tiden var det 300 frukostgäster. Ganska sjukt egentligen om man tänker på hur många turister som kommer hit. 300 över en natt på ett hotell. Att jobba gick i alla fall bra, folket kom ganska utspritt sänder blev aldrig riktigt stressigt. 

Direkt efter att jag slutat hämtade mamma upp mig och körde mig till baskethallen. Vi spelade match mot Gammelstan, vi förlorade, men oj vad bra försvar vi spelade stundtals! Riktigt superförsvar. Vårt enda problem som lag är att vi inte riktigt orkar hålla uppe samma nivå under hela matchen. Med det var roligt hur som helst, förutom att jag faulade ut mig. 

När jag kom hem åt jag och mamma middag som sedan har jag knappt gjort något alls. Hade planer med vänner, men de gick lite åt skogen, och det var väl kanske nästan tur, jag jobbar imorgon och dessutom har jag haft huvudvärk hela kvällen. Jag får vara med mina polare någon annan gång helt enkelt.


Jag såg två pumpor idag, det är ju faktiskt halloween.

30 oktober 2015

Elsa

Allmänt

Vi börjar med fem snabba fakta: 
1. Jag har fått en ny tand, en visdomstand som plötsligt poppat upp.
2. Jag har en konstig träningsvärk i armen, jag har väl inte tränat armarna på länge?
3. Mitt lag är numera distriktsmästare i DU19, vi vann på WO.
4. Jag har namnsdag idag, med namnet Elsa.
5. Jag har fortfarande en ouppackad väska från Skövde.

Idag har jag i alla fall haft en del saker för mig. Jag vaknade klockan 9 och var hos tandläkaren 10. Tandläkaren tyckte jag skötte mina tänder bra förutom att jag borde använda plackers, de tog de vanliga bilderna, skrapade på tänderna och sedan fick jag gå. Smärtfritt. 

När jag kom hem åt jag lunch och sedan for jag till min körlektion. Stadstrafik igen, det går bättre och bättre och jag har blivit bättre på att planerna min körning. Efter det mötte jag upp min syster på stan. Jag köpte bland annat ett jättefint kopparfärgat nagellack. Det var mysigt och vi gick runt en ganska bra stund. 

När vi kom hem åt vi lax till middag, sedan fredagsgodis och till sist kollade vi på Skavlan, flummigt avsnitt. 
Mamma hittade en bild på när jag spelade basket för mååånga år sedan. 

29 oktober 2015

Polly-Ester

Allmänt

Bäste bara börja med att berätta en sak som jag skrattat åt så mycket ikväll. När mamma sa polyester så skojade min lillasyster till det och sa: "oj det var ett lät som ett ovanligt dubbelnamn; poly-Ester!" Då började jag skratta, och efter en stund kopplade jag det hela, poly/Polly är ju också ett namn! Haha Polly-Ester. Dålig kvällshumor, jag vet, men kan inte låta bli att skratta!

Idag sov jag rätt så länge igen, och när jag vaknat låg jag kvar i sängen en bra stund och kollade på Gray's anathomy. Bra serie faktiskt!

Efter lunch hade jag körskola. Vi fortsatte fokusera på stadstrafik och vänstersvängar i olika korsningar och rondeller. Jag har ju bilvit mycket säkrare i allt jag gör så det är ju bra i alla fall. 

Jag lagade räk- och avokadosallad till middag. Det var mycket gott. Sedan satte jag och min syster, till bådas förvåning, och spelade schack(?!) jag blev så frustrerad för jag tänkte aldrig mer än ett steg i taget och förlorade gång på gång. Basketen var mycket rolig och stundtals ganska jobbig.