29 februari 2016

Utflykt

Allmänt

Om någon skulle fråga någon annan vad man kan göra en vanlig sportlovsdag hade de typ kunnat beskriva min dag. Dagen har verkligen varit superroligt!

Först steg jag upp lite tidigt för att fara på en extra basketträning i LEA. Det var mest fokus på teknik, "det är ingen ide att ni lär er massa trix innan alla grunder sitter som sten..." Det var en rolig och ganska lugn träning som ändå gav mycket. 

När jag kom hem bytte jag om till varmare utekläder och kokade lite varm choklad. Sedan for jag och mina vänner på den roligaste skoterutflykten jag varit på, haha okej, jag som den norrbottning jag är skäms lite över att säga detta, med det var fösta gången jag åkte skoter... Men utifrån det var det den roligaste utflykten! Vi fyra vänner och en hund, två på skotern och två +hunden i kälken, for till en jaktstuga i skogen. Deg var så vackert där, orörd snö, solljus och en eld! Vi gjorde varma korvmackor med grilljärn på elden och satt där och mös tills alla frös om tårna. Då for vi ut på en myr och där fick vi andra testa köra lite skoter, det var jätteroligt! 

Vid fyra var jag hemma igen. Lite senare åt vi middag och sedan var det dags för basketträning nummer två. Ännu en rolig träning må jag säga!

28 februari 2016

Sportlov!

Allmänt

Idag var jag väldigt ledig. Alltså inte bara lite, utan riktigt ledig så att det kändes i hela kroppen! Haha?! Så skönt i alla fall! 

Jag vaknade ungefär vid 10, då låg jag kvar i sängen och kollade på youtube ganska länge. Senare frågade min lillasyster om vi skulle gå ut och springa, och jag var typ: "nej, aldrig i livet!" Men tillslut lyckades hon övertala mig att cykla efter henne när hon sprang. Det var väldigt kallt ute, men vackert! 

Efter lunch for jag och syrran in till stan eftersom hon skulle köpa en nya telefon. När vi kom hem åt vi tårta som vi fryst in från förra veckan och sen var det dags för lillasyrran att åka tillbaka till Umeå. 

Ett bra tag efter middagen var det basketmatch i Gammelstan, jag körde dit! Själva matchen är väl inget att tala om, eller egentligen finns det nog väldigt mycket att säga om den, men jag tar det inte här och nu. Vi förlorade ganska stort i alla fall...

27 februari 2016

Överraskning 2.0

Allmänt

Alltså... Jag vet inte vad jag ska säga... Hallå?? Vem i hela friden får, inte en, utan 2(!?!?!) överraskningsfester?!?! 

Jo, jag. 

Dagen började dock i en helt annan ände, men en basketmatch som gjorde mig både ledsen och frustrerad. Jag for dit och var ganska taggad, men så börjar matchen och det går inte så bra för mig. Sedan börjar även domarna, vad det känns som, blåsa mer åt det andra lagets fördel. Jag klarar inte ofta på domarna, men efter tredje perioden blev jag så frustrerad så att jag gick och pratade med dem...

Efter matchen stannade jag i alla fall kvar ett tag på Björkgatan och åt lite lunch. Sedan cyklade jag hem. Väl hemma gick jag snabbt över till grannen för att säga hej och få en liten födelsedagspresent. Efter det går jag hem och duschar och gör mig i ordning för en middag med 3 av mina vänner. 

Jag promenerar alltså upp på berget redo att laga mat och spendera en lugn kväll med dem. Plötsligt får jag en halsduk över ögonen och ett par lurar med musik på öronen. Jag får ta på mig skor och jacka och hoppa in i en bil som tar mig till okänd destination. När jag kliver in i en stuga och tar av mig ögonbindeln ser jag jättemycket människor. Folk från mitt basketlag, min granne, storebror och lillasyster och andra vänner. Vi käkar pizza och marängswisch och leker lekar. Alltså fatta att man känner sig lyckligt lottat när något sånt hör händer! Det var tydligen mamma som ringt till alla och fixat detta, med hjälp av alla vänner.