Just nu ligger jag i sägen med radion på. Jag vet faktsikt inte riktigt varför, men det är kanske inte så värst konstigt egntligen, men jag har under detta Em varit väldigt inne i alla matcher! Just nu ligger jag här och lyssnar på Polen-Portugal, och självklart hejar jag på Polen. Underdogsen som tagit sig vidare är de jag vill stötta. Främst Island! Men i denna match är det i alla fall Polen. Laget har alltså inte vunnit en enda match under ordinarie tid hitills, kommit lika i gruppspelet och vunnit en på förlängning. Aja, ni hör, spännande är det!
 
Idag var en vanlig dag på jobbet, näst sista dagen som fönsterputsare, vilket var skönt. Man börjar känna av i ryggen. Jag fick sluta lite tidigare idag, och eftersom det inte fanns någon passande buss hem tog jag en promenad i finvädret över Bergnäsbron till stan och tog bussen därifrån istället. 
 
Jag gick även på gymmet idag. Först körde jag en timme i själva gymmet och sedan mötte jag upp en vän och gick på yoga. Det var väldigt skönt och avslappnade! Hade egentligen velat träna ute en dag som denna, men något sådant pass fanns tyvärr inte.
 
 
 
 

29 juni 2016

Fönsterputs

Allmänt

Ännu en vacker dag går mot ditt slut. Denna dagen var dock riktigt oväntat vacker. Så oväntat vacker så att när man efter jobbet skulle möta upp sin syster på stan kände man sig både för varmt klädd och väldigt ofräsch...

På jobbet putsade jag som vanligt fönstren på förmiddagen. Det gick bra, med var lite svårt i och med att solen låg på, det gällde liksom att skynda sig att skrapa bort det blöta innan solen hann göra jobbet, för skulle solen torka upp fukten skulle det bli fläckigt. Precis lagom till lunch blev jag färdig.

Efter lunchen flöt eftermiddagen på ganska snabbt, i och med att det bara var tre barn där idag ängade sig fröknarna åt dokumentation, det var kul att se hur det går til också!

När jag slutat mötte jag som sagt upp min syster på stan och vi gick mest runt där och kollade lite, det var trevligt. När vi kom hem till middagen var min storebror (som ju Flyttat hemifrån) och hans tjej bjudna. Det blev tacos. Tänk tacos på en onsdag - lyx!

28 juni 2016

Bussturer

Allmänt

Jag tror faktiskt att barnen på förskolan har smittat mig med sina förkylningar... Jag har lite ont i halsen och är lite snuvig. Inget mer än så i alla fall, än så länge *peppar peppar*.

Steg upp som vanligt i morse, gjorde mig i ordning och for till jobbet. I och med att jag jobbar på Bergnäset så blir det en rätt så lång busstur på morgnarna. Jag börjar 8.15 men måste åka hemifrån redan 7.30. Då kommer jag till stan en kvart senare och får vänta där en kvart på nästa buss. Lite omständigt är det, särskilt de dagar det regnar och är kallt, men samtodigt visste jag att jag skulle behöva göra det när jag tog jobbet.

Väl på jobbet fick jag spendera förmiddagen som fönsterputsare. Snart tror jag att man skulle kunna kalla mig expert - så många fönster som jag putsat! I början tar det längre tid, men sen får jag till det med skrapan och då..! Eftermiddagen var jag i barngruppen i alla fall.

Efter jobbet var det bussen hem igen, denna gången väntande jag inte lika länge i stan utan tog 5:an till Porsöcentrum och gick sista biten.

Med tanke på mitt halsont har jag tagit det lugnt ikväll, lönerapporterat, kollat på aktuellt och lite Greys!