Jag satt och funderade på om jag skulle göra en årsresumé detta år, var först lite tveksam men tänkte ändå att det skulle vara lite kul. Jag själv tycker det är så kul att kolla igenom andras, så hoppas ni också tycker om det! Detta blir ju då alltså en bild som heter duga!
Januar:
Jag firade in året med mina bästa kompisar, så det var riktigt roligt!
Vissa dagar var det minus 30 grader och riktigt fint ute.
Jag var i Sundsvall och spelade basket.
Jag gjorde en film på NK:n där vi gjorde en egen versom av Du är vad du äter och fick intervjua en dietist.
 
Februari:
"Mitt" band Zebra fanns fortfarande kvar och vi hade ett par spelningar!
Min klass fick förmånen att delta i Kraftsamlingen vilket var både roligt och intressant.
Basketlaget for till Umeå samma helg som jag blev 17.
När vi kom hem hade jag födelsemiddag med mina vänner.
 
Mars:
Spenderade sportlovet i Skövde hos mormor och morfar.
Många helgkvällar tillbringades såhär:
Åkte till Wien med laget!
Fina fina Wien! Det var verkligen en toppenvecka med superhärliga människor!
 

30 december 2015

Skott

Allmänt

Idag har jag tagit det rätt så lugnt. Jag har varit rätt så trött och därför försökt vila lite. När jag vaknade lagade jag frukost/lunch med min lillasyster, vi rostade mackor och stekte bacon. Det var kanske inte ett så stadigt mål men det var gott och vi blev mätta.

På eftermiddagen kollade vi på Grey's och spelade lite, sen hade vi typ även te-stund med min mamma och bror, det var rätt så spontant och mysigt. Jag och min syster lagade middag, vi gjorde torskfilé med morotspuré och broccoli. Det blev jättegott! 

Efter maten for jag på träning, men på grund av att jag inte känt mig helt reko under dagen tog jag det mycket lugnt. Jag gjorde samma övning under hela träningen! Sköt ett skott på nära håll från ena sidan, tog returen och sköt ett skott på nära håll från andra sidan. Jag har insett att jag måste förbättra mitt skott så det passade ju bra! Efter träningen umgicks jag med mina kompisar en stund, härligt.

29 december 2015

Pizzalunch

Allmänt

Idag vaknade jag rätt sent och då drog jag snabbt på mig kläder och for iväg till skurholmen för pizzalunch hos ett par vänner till familjen. Det var mycket god pizza och en mycket trevlig lunch. Jag käkade även oliver och tyckte det var gott! Jag minns bara att jag typ aldrig ätit dem eftersom jag inte gillade dem som barn. 

Jag fick övningsköra hem därifrån. På eftermiddagen gymmade jag med min kompis, jag sprang en kort stund och sedan körde vi mage/rygg. Jag kom hem vid middagstid och åt och sedan cyklade jag iväg till baskethallen för att skjuta lite. Jag var där ungefär en timme och nötte skott, det var roligt, sånt kan man ju göra oftare!
Månen ikväll var helt otrolig!