Vinst

Lycka är att väskan kommit fram och att vi vann första matchen! 
Så himla skönt att nu kunna duscha sig riktigt ren efter det senaste dygnet med resa och allt! Den kom ganska tajmat, 5 minuter innan uppvärmningen började! 
Matchen spelade vi asbra och det gav resultat!

Tog bilderna från vår Facebooksida...

Ingen väska

Inget wi-fi här inte! Förutom just nu när vi står utanför McDonalds. Alla resor gick ju bra, men så sjukt typiskt att min resväska försvann! 
Det enda jag har nu är:
Plånbok
Bok
Mobil
Laddare
Converse 
Basketskor 
Hårborste

Jag har alltså inte kunnat byta kläder. Fick tränga ihop mig på en annans madrass (vilket ledde till att jag sov uruselt) och så vidare och så vidare!

Nu är vi ute och turistar! Jag gillar verkligen Wien! Allt är så fint här, alla byggnader och blommor och så vidare. Taggar även upp för första matchen som är senare idag.
Mellanlandning

Nu har vi mellanlandat i Stockholm och väntar nu på att nästa flyg ska lyfta. Vi hann både äta på Max och göra ett snabbt besök på Victorias Secret, så nu är jag väldigt nöjd! 
Platet vi sitter på är ett österrikiskt företag, och det märks verkligen. Flygvärdinnorna pratar tyska, allt är rött (bälten osv) och de spelar till och med klassisk musik...
Jag kan dock inte låta bli att tänka på flygkraschen, nu är det vi som flyger över Alperna, och jag tänkter extra på alla de som drabbades!Nu lämnar bi regniga Sverige... Till ett ( enligt SMHI) regnigt Österrike, och det känns väldigt bra! Vi får hålla tummarna för att jag har wi-fi där.

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0