30 april 2015

Afton i Piteå

Allmänt

Tidigare idag skrev jag ju att jag knappt hade planer för kvällen. Men på skolan fick jag veta att, det hade jag visst. Jag hade sedan en månad tillbaka en inbjudan till en kompis i Piteå. Så efter skolan var det dit jag for. Först åt vi middag på Max, sedan gick vi och kollade på en stor majbrasa och tillsist var ett ganska stort gäng som drog hem till en av piteborna. Det var väldigt roligt, kul att träffa nya människor och kul att vara med vänner. Nu sitter jag på bussen hem, på väg till sängen, jag är jättetrött efter ännu en lång dag.

30 april 2015

Valborg

Allmänt

Idag är det ju sista april, vilket betyder två saker; 1. Det är valborgsmässoafton ikväll, 2. Imorgon är det första maj och vi är lediga från skolan!
Utanför fönstret i klassrummet sjunger esteterna vårsånger ganska högt. Så lite vårkänslor får man allt.
Dock är planerna inför ikväll mycket oklara och näst intill obefintliga. Jag slutar ju skolan så tidigt, typ halv ett, idag så en sak som är säker är att det blir gymmet då. Jag var ju igår, men då hann jag bara springa ett par kilometer, 4, och knppt köra någon styrke, så det tror jag att jag tar idag.

30 april 2015

Lungt

Allmänt

Idag var en sån riktigt lugn morgon. Vaknade kvart i sju och hade ingen som helst aning om att jag hade sovmorgon. Slog upp telefonen efter att jag ätit upp och då fick jag veta det genom klasschatten! Då tog jag en långdusch och hann till och med läsa delar tidningen, mitt vimmel från stand up-kvällen var med! Nu har jag i alla fall suttit lite med Lightroom och redigerat lite bilder, lyssnat på musik och om tjugo minuter går bussen til skolan. Fatta vad ostressigt!