31 augusti 2015

Psykologi

Allmänt

Imorse hade jag sovmorgon till 10, det var superskönt. Vi har ett ganska bra schema när det kommer till morgnar, sovmorgon både måndagar och tisdagar, men å andra sidan slutar vi jättesent varje dag! Halv 4 tre dagar och halv 5 en. 
Första lektionen idag var i alla fall psykologi, ett nytt ämne för mig. Jag ser fram emot att lära mig mer om det, särkilt hur ens uppväxt påverkar en. Jag tror nämligen att det är väldigt mycket. Att om man kommer från en stökig familj är risken väldigt stor att man själv får många problem, och att som vissa säger att "man väljer ju själv vad man vill göra, det är ju bara att bestämma sig för att sköta sig" inte är lika simpelt på riktigt. Att det snarare blir en ond cirkel som är jättesvårt att ta sig ur.
Aja, nog om det. Idag var en sådan dag som vi slutade halv 4, och efter skolan stannade jag kvar i stan och gick runt och pratade lite med ett par kompisar. (Imorgon börjar matmarknaden här, är så taggad!!) 
Senare på kvällen hade jag basketträning, alltid lika kul.

30 augusti 2015

Söndag

Allmänt

Idag har jag inte haft så mycket för mig. Jag har varit domare två gånger, en gång på dagen och en på kvällen. Ena matchen var på linjen, och den gick nog ganska bra, men den andra matchen var jag huvuddomare, och den kändes inte alls lika bra. Nu på kvällen kletade jag in ansiktet i en ansiktsmask som jag hade på mig medan jag såg på en Norsk tv-serie, kommer inte ihåg vad den heter, men det låter som mammut, och den är ganska bra. Tycker dock den påminner ganska mycket om Män som hatar kvinnor, och att den är väldigt komplicerad. Imorgon har jag sovmorgon till 10, så känner mig mycket glad. 
 

29 augusti 2015

Fullmåne

Allmänt

Ikväll är det den största månen jag någonsin sett! Så stor. 
Imorse fick jag en mycket efterlängtad sovmorgon, jag sov i alla fall till kvart i tio. Då åt jag bara frukost och gjorde mig i ordning innan jag, mamma och min lillebror for till stugan. Vi plockade en hink lingon och åt lunch. Jag tycker ju det är ganska roligt att plocka, och i år är det verkligen ett lingonår! Men, man är ju lite orolig, när man vistas i skogen, för att få harpäst, det är ganska många som fått den.
Sedan for jag snabbt in till stan för att vara domare, och sedan for jag ut igen. Nu ska jag sova jättegott igen, för jag har ju bastat.