21/12-16

På väg hem från härliga dagar i Umeå. Igår gymmade jag på iksu, det är det största gymmet man kan föreställa sig. Kan nu checka av det från min bucketlist. Giggande på SKUM på kvällen, på Balder. Wowawiva. Jag fick skratt och applåder, träffade härliga människor och min syster kom och kollade.

18/12-16

Igårnatt drömde jag att glömde basketväskan hemma när jag for till Umeå. Vaknade upp stressad pga det. Är i Umeå nu hos min syster. Här trivs jag. Basketmatchen vann vi med 69-60. Supernöjd.

Vimlade igår på sjukaste konserten någonsin. Det visade sig vara dödsmetall... inte min musiksmak.

17/12-16

Åker hem från pyamaspary i Råne. Känner mig lyckligt lottad som är omringad av så fina vänner. Ska spela premiärmatch med Gammelstan idag. Drömde inatt att jag råkade åka till fel hall. Jag for till björx istället. Fortfarande irriterad på strulet kring det.

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0