Första advent

Idag är det första advent, det vill säga att det är helt okej att börja få lite julkänsla och för affärer att att julskylta! Jag var i kyrkan på gudstjänsten med min familj. Väldigt god stämning, full kyrka och alla glada! 

Mockingjay

Nu har jag äntligen varit och sett mockingjay på bio med mina vänner! Jag tycker att filmen var i det stora hela bra men att den var lite långdragen. Jag håller med alla som tycker att första filmen är väst hitills! De andra filmerna är ganska tydliga med att: "detta är bara en film med cliffhanger som är till för att leda till den sista filmen", och det är ju inte så kul. Men jag tycker att Jennifer Lawrence är en väldigt duktig skådespelerska och att filmen ändå hade sina bra delar som övervägde de långsamma.


En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0