Middagen

Middagen var väldigt rolig! Vissa saker hade såklart kunnat gå bättre, men det viktigaste var att min kompisar var där och vi hade det trevligt. Middagen blev god, det var min granne som lagade den och lekarna gick bra! 

Föreställningen

Även igår var jag och kollade på föreställning Mitt hjärta rusar igen, denna gången med några klasskompisar, det var kul att se den igen, då såg man den från en annan synvinkel. Jag tänkte gå på den idag igen, med ursäkten att: jag måste ju stötta min kompis. Men hon behöver ingen stöttning, hon är verkligen jätteduktig! Jag gör det för min egen skull, för att jag tycker det är roligt. Men så pratade jag med hon från Extra, och hon föreslog att jag gjorde veckans vimmel om det! Två flugor i en smäll! Så nu har jag laddat kameran och ska dit och fota dem!

Oboy

Gick till träningen idag, det var skönt, och jag fick prata av mig lite. Innan det skickade jag in mitt hemprov!! Träningen var rolig, men man kan inte direkt säga att fokuset låg på topp...
När jag kom hem så gick jag över till min bästa granne för att få en sen födelsedagspresent. Paketen innehöll bland annat en XL påse med oboy och en extra stor Nutella! Snacka om lyx asså! Tänk att eftersom jag aldrig fick sånt när jag var liten så värdesätter jag det väldigt högt! Dock tycker jag det var bra att min barndom fick vara utan sånt, nu ser jag det inte som vardagsmat, dessutom har mina tänder säkert mått bra av att vara utan det.
jag har sovmorgon imorgon, snacka om jag kommer äta en onyttig frukost då!

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0