31 juli 2016

Trasig mobil?

Allmänt

Min mobil har gått sönder! :( Eller jag vet inte/tror inte att den är helt sönder, men jag fick slut batteri på den idag, och när jag satte i laddaren så reagerade den inte. Jag antog att det var laddaren det var fel på, så jag gick faktiskt och köpte en ny. Men väl hemma provar jag igen och det ger fortfarande inte inget resultat. Då provade jag sätta in den nya laddaren i pappas telefon, vilket fungerar utmärkt. Så just nu har jag alltså en telefon som har slut batteri, men som inte går att ladda...

Annars har jag haft ännu en ganska lugn dag. Efter lunch körde jag i alla fall iväg till Boden för att göra ett vimmelreportage. Det var från ett, typ i alla fall, "papegoja-möte". Ganska fascinerade att se dessa fåglar med deras engagerade ägare måste jag säga!

Jag har även umgåtts med min kompis! Vi gick runt en sväng på stan och typ mest snackade. Till middag for jag hem i alla fall och det var när jag kom som det led mobilen hände. Min förhoppning är att jag ska kunna lämna in den på lagning redan imorgon!

30 juli 2016

Härliga dagar

Allmänt

Sommarlov äger måste jag säga! Jag är liksom bara ledig och lever livet. Tar var dag som den kommer. Carpar diem. Och massa andra klyschor. Nä, men... Kort sagt uppskattar jag att inte ha varje tid av dygnet planerad. Eller som idag, ingen del av dygnet planerad.

Så idag när jag vaknade kollade jag på en film, såg Pojken i randig pyjamas, vilken var en jättebra och gripande film. Sedan åt jag lunch innan jag mötte upp min kompis. Vi cyklade mest bara runt i solen ända tills det var dags att åka hem och äta middag. Efter middagen kom mina vänner lite spontant över till mig och åt fredagsgodis och kollade på film nr 2 för denna dag! Vi såg ett jättebra film som jag inte minns vad den heter, sedan gick vi ut på en prommis och det var jättemysigt.

29 juli 2016

Besök

Allmänt

Ännu en dag har spenderats på ön. Härliga dag. På morgonen åkte jag dock in till stan med mamma och pappa för att uträtta några ärenden och för att hämta några vänner till familjen.

Familjevännerna hängde med oss i stugan hela dagen och det var riktigt trevligt! Jag både solade och badade för det var så fint väder. Sedan hanns det även med en riktigt god middag och härligt snack!

På kvällen när gästerna skulle fara hem följde även jag med in till stan. Har kollat på film här hemma och haft myskväll med min syster (mentalt i alla fall)