31 mars 2016

Sega våfflor

Allmänt

Igår var jag med vänner hela dagen, idag var utan vänner hela dagen (utom på kvällen). Tycker faktiskt om båda alternativen. 

Vaknade full med energi idag, så lagade våfflor till brunch till mig och min lillebror, det var baa vi hemma. Måste säga att det inte var de godaste våfflorna jag ätit, de var mer sega än frasiga, men det var ju ändå gott. Sedan tog jag bussen till stan för att lämna tillbaka en bok till biblioteket, men lika snabbt som jag kom dit for jag hem. Vid det laget hade jag tappat mycket av den tidigare havda energin.

Jag satte mig i soffan och kollade på ett avsnitt av Suits innan jag och min lillebror promenerade iväg till Ica för att handla middag. Jag försökte lära honom laga korvstroganoff, men det gick väl sådär i och med att han bara var måttligt intresserad. 

På kvällen var jag först på spinning i 45 minuter med en kompis och sedan på basketträning, båda träningspassen var jätteroliga.

30 mars 2016

Måttsundsbacken

Allmänt

Idag har jag haft det väldigt roligt i och med att jag spenderat typ hela dagen med vänner. Först och främst for jag, min lillebror och mina två vänner till Måttsund för att åka slalom, det var väldigt bra slalomväder och att så på ett par plankor och susa ned för backen är väl alltid kul? Dessutom var det kul att det fungerade att både vara med min bror och mina vänner.

När vi åkt ett par timmar skjutsade jag hem min lillebror och for iväg för att vara med bara mina vänner. Vi gjorde ett stadigt mellanmål/middag och snackade i flera timmar. Alltid lika kul att spendera tid med den, och det är typ bara det vi gör, spenderar tid och pratar, haha, inte så väst aktivt. 

Vid sjutiden gick jag i alla fall hem igen, då kollade jag på Gympaläraren med pappa. Det är ett riktigt feel good-program!

Trott att det känns lite synd att vara hemma igen så måste jag ändå medge att det var skönt att sova i min egen säng inatt. Inte gå och lägga sig direkt det blev mörkt ute (vid nio, för man såg ju ändå inget om man var vaken) eller vakna när det ljusnade på morgonen (klockan sex).

Imorse vaknade jag lagom till att bara klä på mig snabbt och sedan skjuta iväg min lillasyster till flygplatsen. Vi ses ju inte ofta nu mera så det gäller att ta till vara på all tid man får. 

Vid lunchtid for jag in till stan för att luncha med mina vänner och catcha upp lite med dem. Det var jättetrevligt och jag åt en supergod focaccia på mat och prat. 

Under kvällen var jag på gymmet med min kompis, vi var först på sh'bam, vilket var en mycket konstig och väldigt komisk händelse, och efter det körde vi lite i gymmet.