31 juli 2015

Mysigt firande

Allmänt

Efter jobbet idag var jag väldigt trött. Vet inte riktigt varför, men jag kände mig i alla fall inte pigg. Kanske ät det för att jag stiger upp tidigt, kanske för att jag jobbar eller kanske för att jag ändå går och lägger mig lite som att jag vore ledig. Fast nu när jag tänker efter så är det nog en kombo av alla... 
Aja, jobbet gick bra i alla fall. Men till helgen är det Lulespelen, vilket betyder att massa fotbolls lag kommer hit, vilket gör att det blir ovanligt många gäster som kommer precis samtidigt. Lite roligt när det blir så, man kommer liksom ur den där lunken som det ibland blir annars. 
Ikväll efter middagen mötte jag upp mina två vänner på Ica, en av dem har just fyllt år och det är fredag. Så vi köpte glass, kladdkaka och melon som vi käkade hemma hos en av dem, medan vi gjorde ingenting, dvs pratade och slö-tittade på serier. 
Jag läste ett citat på Twitter: " really good friends doesn't do anything together" 
Och det är typ så sant. När vi ses gör vi egentligen typ inget, och det är ändå kul, mysigt och trevligt och så vidare. 

30 juli 2015

Fin kväll

Allmänt

Det blev trots allt en riktigt fin kväll ikväll! Imorse när jag cyklade till jobbet så regnade det, och jag blev tvungen att ta regnjackan. Men klockan tolv när jag slutade var det för tok på varmt, och jag fick cykla hem i bara skjorta. Det var faktiskt härligt och gav lite sommarkänsla. 
Senare på dagen var jag på gymmet. Körde ett ganska hårt pass med en kompis. Det är alltid en sporre när man kan träna med någon annan och slipper gå själv. 
På kvällen blev vi ett gäng vänner som satt på IP. Vi tog det mest lugnt, men vi hittade en boll, och då kunde vi inte låta bli att lira lite. En hade även med en bärbar högtalare, och musik är ALLTID pricken över I:et. Så enligt mig blev det en riktigt lyckad kväll! Håller tummarna för fler liknande.