30 november 2015

Sjuk

Allmänt

Igår kväll fick jag feber och blev rätt så förskyld. Tur att det hände på kvällen och inte tidigare på dagen, för då hade jag fullt upp.

Till en början jobbade jag på hotellet till klockan ett, det gick bra men var lite hektiskt en stund vid 10-tiden. Direkt efter det gick jag ut på stan och fotade veckans vimmel från skyltsöndagen. Jag är rätt så nöjd med vimlet faktiskt! Tycker själv att det blev ganska roligt.

När jag kom hem från stan gick jag till kyrkan för och kolla på min bror som spelade trumpet och mamma som sjöng, det var fint. Men när jag kom hem slog förkylningen till, så direkt efter sista avsnittet av Bron gick jag och sov. 

När mamma väckte mig imorse kände jag mig sjuk och gick raka vägen och kollade febern, som var 38,4, och gick sen och la mig igen. Klockan tjugo över ett (!!) vaknade jag igen. Helt sjukt! Då samlade jag ihop hela min viljestyrka för att ta mig ut sängen och för att ta mig något att äta.   

Sedan har jag som ni kanske förstår inte haft så mycket för mig idag, mest legat i sängen och kryat på mig.
Glad första advent förresten!

28 november 2015

Hårt arbete

Allmänt

Hade seriöst värsta morgonen imorse. Började med att jag vaknade innan klockan, pigg, och bara: aa, men då är det väl bara att stiga upp och åka till hotellet. Jag tar upp mobilen och ser att klockan är 03.21. Skit också. Tillslut somnar jag om igen, och när klockan faktiskt ringer är jag inte pigg alls. Mobilen har endast en procent batteri då, så jag sätter i laddaren. 

När jag väl går till bussen så stannar den inte för mig, eftersom jag inte är riktigt framme vid hållplatsen. Jag tar upp mobilen för att kolla när nästa går, men av någon anledning har den inte laddats, utan den är död. Jag hoppar snabbt på cykeln utan vantar eller något för att ta nästa buss från porsöcentrum. När jag kommer fram dit står det att nästa buss går om 38 min. Skit också. 

Jag cyklar helt enkelt vidare mot stan och hotellet. Det är iskallt, särkilt om fingrarna och öronen. Tillslut kommer jag fram, 2 minuter sent, så pinsamt. 

Arbetsdagen gick för övrigt bra, det var ganska jäktigt eftersom det var så många gäster där, ca 300, och det kändes som att alla kom samtidigt... Efter jobbet cyklade jag hem igen och bytte om till domarkläder eftersom jag skulle vara domare på en Easy basket-turnering. Jag dömde 3 relativt korta matcher och det gick bra, inga stökiga barn, inga klagande tränare och inga arga föräldrar, kan det bli bättre? 

Ikväll har jag först varit med mina två vänner, med efter en stund stack vi vidare till ett större gång, det var roligt, men jag for hem ganska tidigt. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. ;) 

27 november 2015

Fredagsmys

Allmänt

Man kände av när man vaknade imorse att man varit på stand up kvällen innan. Det var roligt, att stiga upp, inte lika roligt. Jag råkade somna om 10 minuter extra men sedan gick allt bra. 

Skoldagen var kort, endast två lektioner innan vi slutade. Det var geografi och samhälls, och vi gjorde helt ärligt inte så jättemycket på de lektionerna heller, vi utvärderade och diskuterade mest gårdagen. Sedan åt jag palt i matsalen (som var helt julpyntad) och sedan åkte jag hem igen, då var klockan typ 12. 

Vi var fikaansvariga för kvällens match så när jag kom hem fick jag ställa mig och baka. Sedan gjorde jag inget annat speciellt fram till middagen. Efter middagen cyklade jag iväg till hallen för match, och jag vet inte riktigt vad som är problemet, men vi kom typ inte riktigt igång förrän i sista perioden, då spelade vi väldigt bra. Men som ni förstår räcker det inte att spela bra en period i basket, lite mer än så krävs. 

När jag kom hem kollade jag på Skavlan med pappa och åt choklad. Jag jobbar denna helgen, så det är bara å gå å lägga sig tidigt.