31 augusti 2016

Läxa

Allmänt

Det var ett tag sedan jag tjatade om detta nu, så tycker det börjar bli dags! Sovmorgon! Wohoo! Eller, inte för att jag egentligen gjorde något vettigt av denna morgon, jag sov helt enkelt en timme extra. Vilket i och för sig var ganska najs.

Idag påbörjade vi kursen Engelska 7 på riktigt. En, enligt många, väldigt svår kurs. Vi hann dessutom få en hemläxa redan efter denna lektion. Men det var en relativt lätt läxa.

Efter lunchen hade vi internationell relationer, ett väldigt intressant ämne och sist men inte minst Etnicitet och kulturmöte, även den är en intressant kurs.

Efter skolan for jag hem, satte mig någon timme och skrev och lämnade in läxan/uppgiften till engelskan. Ingen idé att skjuta på den liksom.

Efter middagen gick jag på spinning 60. Det här var egentligen min inplanerade vilodag, så körde därför ett väldigt lugnt pass. Det var därför väldigt skönt att bara få röra på sig lite en timme.

29 augusti 2016

Duktig

Allmänt

Träningsvärk. I armarna, i benen, i magen. Ja, överallt utom i ryggen. Ser det från den ljusa sidan - skönt för ryggen i alla fall!

Idag var det första "riktiga" skoldagen. Vi jobbade, hade två helt nya ämnen, individuellt val (där jag bytt till idrott och hälsa) och filosofi. Vi gick 8.15-16.45, en riktig heldag! Men som alltid så här i början av terminen är man riktigt duktig. Antecknar allt viktigt, hänger, hade lagt undan mobilen under hela skoldagen (asså all lektionstid), hade med mig mellanmål för att orka hela dagen och så vidare. Detta är sånt som kanske låter självklart, men tro mig; det är det inte...

Nu på kvällen har jag tränat basket. Det var roligt, men jag börjar bli lite leds på en viss övning som vi kör jättemycket! Vi fick dessutom nya träningsställ idag! Rätt snygga och rätt sköna! Härligt ju!

28 augusti 2016

Bad moms

Allmänt

Igår var jag rätt trött nästan hela dagen. Det var jag inte idag!

Jag vaknade konstigt nog redan vid nio imorse. Steg upp, skickade in en lönerapport och ett vimmel och åt så småningom lunch. Sedan hände jag ett tag med min lillebror, vilket var väldigt roligt!

Vid tretiden gick jag till gymmet med mina två vänner. Som vanligt när alla vi tre gymmar tillsammans blir det rätt mycket snack och lite verkstad. Jaja, det var i alla fall roligt att hänga med dem. Dessutom pressade jag i bänkpress! Äntligen!

När jag kom hem fixade jag mig snabbt och åt lite innan en vän hämtade upp mig. Vi gick tillsammans på bio och såg filmen Bad moms. Det var en komedi och en feel goodfilm! Jag tyckte den var både bra och rolig!