Sega våfflor

Igår var jag med vänner hela dagen, idag var utan vänner hela dagen (utom på kvällen). Tycker faktiskt om båda alternativen. 

Vaknade full med energi idag, så lagade våfflor till brunch till mig och min lillebror, det var baa vi hemma. Måste säga att det inte var de godaste våfflorna jag ätit, de var mer sega än frasiga, men det var ju ändå gott. Sedan tog jag bussen till stan för att lämna tillbaka en bok till biblioteket, men lika snabbt som jag kom dit for jag hem. Vid det laget hade jag tappat mycket av den tidigare havda energin.

Jag satte mig i soffan och kollade på ett avsnitt av Suits innan jag och min lillebror promenerade iväg till Ica för att handla middag. Jag försökte lära honom laga korvstroganoff, men det gick väl sådär i och med att han bara var måttligt intresserad. 

På kvällen var jag först på spinning i 45 minuter med en kompis och sedan på basketträning, båda träningspassen var jätteroliga.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0