Norrbottnisk värme

Ja hörni, hemma från ett varmt Skåne i ett nästan lika varmt Luleå är vad jag är! Och hur uppskattar man bäst ett varmt Norrbotten? Jo man badar förstås, och man är ute i solen så många timmar som möjligt.

Igår efter att ha gjort ett jobb åt extra i Boden bar det av ut till stugan. Där badade jag både med flytleksaker (en krokodil, en haj och en munk som är ytterst roliga) och i samband med bastun.

Idag åkte jag hem från stugan på eftermiddagen igen. Det blev i princip direkt från stugan till en badstrand där jag träffade min kompis och där vi badade, innan jag skyndade mig iväg till träningen. Det var basketträning idag på örnäset och det var riktigt roligt. Men att hallen var varm och kvav gjorde det nästan lite för svettigt, det var nästan som att jag höll på att förgås av värmen, eller möjligen smälta bort (internskämt mellan mig och mamma ;-) ).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0