31 januari 2018

Kvällstankar

Allmänt

Gokväll! Jag känner verkligen att jag vill skriva av mig, jag vet dock inte riktigt om vad... Kanske att jag börjat med så roliga, men otippade, grejer sedan jag flyttade hit? Att jag till exempel är med i en bokklubb och att vi hade ett mycket intressant och innehållsrikt möte den här veckan. Jag samlar på kottar. Kanske för att jag tycket det känns lite jobbigt att befinna mig på en plats med så annorlunda växter från hemma. Jag kanske tänker att "hemma kunde jag namnet på större delen av växterna jag såg", jag visste om man kunde äta bären och hur man kunde tillaga dem, här kan jag knappt några. Möjligtvis är det så att kottarna då ändå ger mig en koppling till hemmet. Är det eventuellt också därför som jag börjat sitta i/gå runt parker och spana på fåglar? Jag har lärt mig känna igen och namnet på en del nya fåglar på sistone.
 
Kanske skulle jag skriva om att jag inte riktigt känner mig nöjd just nu? Glad, jovars. Jag trivs, absolut. Men förnöjd, nä inte nu tyvärr. Jag fick godkänt på LTU-uppgiften, muntliga delen på franskan lika så, de stora franskaprovet har jag inte fått tillbaka men det kändes bra. Jag gör massa roliga grejer, improteater, bokklubb, luncher med kompisar och så vidare. Men just nu kan jag inte bara studdsa runt på moln som jag faktsikt rätt ofta gör. Jag tror att det bara är så ett par dagar nu, man kan ju få såna dippar ibland, men känns ju tråkigt att inte kunna njuta till fullo av tillvaron. Jag vill känna mig nöjd, utan att ha press på att jag ska klara prov och andra prestationer. Svårt.
 
Kanske skulle jag skriva ett lite lättsamt och skojt inlägg om, nä, jag vet inte vad faktiskt. Är inte på skämthumör. Detta får helt enkelt bli ett spretigt inlägg fyllt med kvällstankar som handlar om vad inlägget ska handla om. 
Godnatt.