25 september 2016

Barnvakt

Allmänt

Jaa hörni, vad ska vi ta och uppskatta idag då? Finns ju mycket, men i och med att de andra dagarnas grejer är rätt breda vill jag inte ta något liknande... Men kanske..: att jag har körkort. Det är jättebra! Det ger mig mer frihet till att göra olika grejer och att ta mig till olika platser. Jag har inget extraplugg just nu eftersom jag ej behöver plugga körteori och jag behöver inte lägga pengar på dyra körlektioner!

Igår jobbade jag och gymmade jag. Först gymmade jag med min kompis, sedan for jag iväg till Lillan där jag fotade ett vimmel från en litterär scen. Jag kollade även på en del, och det var faktiskt jättebra! Någon läste poesi, en annan ett stycke ut sin nyutgivna bok och ett band spelade fantastisk musik!

Sedan åkte jag i alla fall hem och åt middag innan jag for till en familj som jag skulle vara barnvakt hos. Barnvaktandet gick jättebra, särskilt eftersom barnen sov i princip hela tiden.

Idag har jag redigerat mitt vimmel. Sedan for jag med två vänner och spelade tennis på en plan utomhus. Det var faktiskt väldigt roligt, trots att det gick lite sisådär...

Resten av dagen har jag ängnat åt städning och rensning av kläder.