Jag lever ju här i Bryssel. Egentligen typ 5 minuter från händelsernas centrum (asså påriktigt, det tar fem minuter att gå till Euriperiska kommissionen), men ändå är det inte självklart att alla nyheter kommer till en. Därför presenterar jag för er:
TRE TROVÄRDIGA NYHTESKÄLLOR VÄRDA ATT FÖLJA.
 Alla är torvärdiga som sagt, sen är de olika nivåer på lättsmälthet och snabbhet att ta in. 
 
1. Aktuellt.
Sänds ju varje dag klockan nio, samma tid går det att ses på SVTPlay.
 
2. Text-TV, appen.
Appen går att beskrivas med fyra ord: "kort om allt viktigt".
 
3. Tankesmedjan i P3.
Jag vet, dessa gör satir och det är lite tramsigt, men de talar ändå om samhället och världsläget. Ska man ändå lyssna på en pod kan man lyssna på denna.
 
 
Nu vet jag att 39,4 % av er ba: "Jaha, och vad vill hon med det här inlägget?" Ni kommer ALDRIG få veta!
 
34,7 % av er tänker att ni också vill hänga med eftersom ni inte längre går i skolan och därför är rädda för att hamna i mediaskugga och sluta vara uppdaterade på nyhetsvärlden, men kommer ändå aldirg klicka in på något av dessa tips.
 
Sedan är gruppen som är liksom de ovanstående, men som faktiskt kommer ladda hem text-tv:s app 19,2 % av er.
 
Av er läsare är det även 7,1 % som kommer tänka: "mm, det var ett fint inlägg", men ändå lämna bloggen och fundera på vad det var ni just läste.
 
Den minsta procenten av er, 0,6 %, kommer inte kunna ta in något av detta, utan kommer endast kunna störa sig på att summan av alla procentenheter är lika med 101, och inte 100 som det borde vara. Det är faktsikt omöjligt att det blir 101 %, eller hur?
 
Aja, ha en bra dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress