Här finner ni alla detaljer från dagens landskamp där Sverige mötte Norge (notera "Svergie mötte Norge" och inte tex Sveriges landslag) på en plan i Waterloo (som tydligen inte är ett område inom Bryssel utan en egen stad... Och som det ibland tar 2 timmar att ta sig till om busstrafiken inte klaffar). Denna text kommer få er att häpna!

Slutresultat: 4 - 4

Matchreferat:
Svergie går in starkt i första halvlek. Laget har fördel av att de är mycket större än motståndarna. Norge är dock kvickare i fötterna och har bättre kontroll på bollen. Svenskarna trycker in första målet tidigt i den 15 minuter långa första halvleken. Norge kvitterar snart, men svenskarna är på hugget och 2-1 målet hinner in innan halvlekssignalen ljuder. I pausen är svenskarna trötta men kaxiga, de målar flaggor i blå-gult på kinderna.

Andra halvlek syns det tydligt på Svergie att de börjar få det svårt att hänga på de unga motståndarna. Norge gör snabbt ett mål, Svergie kontrar med 3-2. Därefter gör norrbaggarna två mål på raken till följd av brist på försvar. Två minuter innan slutsignalen ljuder lyckas dock spelare A i Sverige pricka målet en sista gång, det är matchens sista och spelare A:s fjärde mål.

Norrmännen kräver straffar med svennarna är nöjda med det oavgjorda resultatet, och så slutar landskampen.

Sveriges laguppställning (spelare värvade av Svenska kyrkan i Bryssel):
1. Lotten - svensk bosatt i Bryssel. Nyligen frisk från odiagnostiserad nackskada. Spelade fotboll tills hon var 14.
2. J - finsk 19-årig tjej uppväxt i svenskspråkiga Åbo. En vecka i Bryssel på nacken. Spelade fotboll tills för en vecka sedan. Mittback.
3. Tvilling T - liknar Tvilling S men är en egen person. Är i den övre tjugoårsåldern. Har bakgrund inom baseball men jobbar nu som församlingspedagog inom kyrkan.
4. Tvilling S - den enda i laget som faktiskt är bosatt i Svergie. Bakgrunden och åldern är snarlik Tvilling T:s.
5. A - kille i någon ålder mellan 14-16 år. Har just slutat spela fotboll. Bor med sin svenska familj i Bryssel.
6. E - snart trettioårig kvinna uppväxt och född just utanför New York, men med en svensk mamma. Cyklar överallt, till och med till Waterloo, och har därför konditionen på topp.