Sena träningar

Ja ni, kvällens träning var absolut en av de roligaste på länge! Vi körde en del 4-4 och lite skott. Men... Måste medge att det är lite jobbigt att träna så sent som vi gör. När träningen slutar klockan 10 ska man ta sig hem, duscha, äta och varva ned, och rätt som det är borde man ha gått och lagt sig redan för ett tag sedan. Jag har i alla fall sovmorgon imorgon vilket jag uppskattar.

I och med att detta är trean på gymnasiet har man läst klart i princip alla obligatoriska kurser, vilket lämnar en kvar med de programspecifika. Det gör att jag idag hade samma lärare under 4/5 lektioner. Det blir en hel del tid! Tur att man gillar både läraren och ämnena då, annars hade det kunnat bli jobbigt.

Jag kom hem från skolan vid halv fem och när pappa kom hem kokade vi oss bara varsin gröt till middag. Senare var det ju som sagt även träning.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0