10 september 2016

Härligheter

Allmänt

Igår hade jag faktiskt väldigt roligt hela dagen. För så här var det. Jag var ledig från skolan, eller som mina lärare kallar det - jag hade studietid på valfri plats (=hemma).

På eftermiddagen gick jag ut i skogen med två vänner och plockade lingon. Vi varvade även plockandet med att sitta på stubbar och äta matsäck. Det var verkligen hur härligt som helst! Tillsammans fick vi dessutom ihop ca 30 liter lingon.

När jag kom hem igen hade vi avskedsmiddag för min storebror som idag flyttade till Berlin. Och sen på kvällen gick jag ut med några vänner och sov över hos en av dem.

När jag vaknade imorse gick jag alltså hem och skjutsade iväg min bror. Lite sorgligt men tror att han kommer ha det så roligt där borta!

Sedan gjorde jag massa "småsaker". Jag rensade lingon med vännerna jag plockade dem med, var på konståkningstävling i ett par timmar, och såg bland annat min lillebror åka och på kvällen fikade jag med mina vänner.

Bäst av allt är att hjärnan tror att det var söndag idag eftersom jag var ledig i fredags, men icke sa Nicke - jag är ledig en dag till!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress