Utflykt

Jag älskar och uppskattar naturen. Wowawiva! I naturen blir man automatiskt avslappnad och lugn. Där njuter man av det vackra, det man äter blir dubbelt så gott och allt väldigt roligt.

De senaste dagarna har det hänt en del grejer. En av dessa grejer är att min lillebror fyllt år och att vi för att fira honom for till Umeå och gick på Veronica Maggios konsert (som var superbra!!) och sov hos min lillasyster. Igår tog vi med min lillasyster hem till Luleå.

Idag väcktes jag av mamma vid elva, efter att helt utmattad somnat tidigt kvällen innan. Hon undrade om jag ville följa med på utflykt. Om jag ville? Ingen tvekan om saken. Mamma, pappa, jag och min lillasyster begav oss ut till gammelsaviken och promenerade till fågeltornet. Där grillade vi lunch, kollade på fåglar (och såg ett havsörnsbo) och verkligen njöt av vädret.

Nu på kvällen var jag på bio med en kompis vi såg på en film som hette något med "Hem för besynnerliga ungar". Den var faktiskt jättebra!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0