Slut på det roliga

Detta har varit en av de roligaste helgerna på länge! Jag har haft så sjukt roligt med mina vänner, på dagarna, kvällarna och nätterna. Igår var det dag två på yran, och den var minst lika bra som dag ett! På dagen gick vi och kollade på semifinalen och finalen i brännbollsturneringen. Ett lag som hette Svinto, som vi hejade på, vann efter en spännande finalmatch. Vädret var dessutom helt enkelt suveränt.

På kvällen fogade vi oss och gick sedan och kollade på Ingrosso, Miriam Bryant och Otto Knows. Man träffade ju hur många trevliga personer som helst, och stämningen var på topp!

Imorse var man trött när man vaknade var man trött. Vi åt i alla fall frukost, sedan plockade vi upp min lillasyster och for och pt lunch på Ikea och besökte en affär som bara finns i Umeå. Det var supertrevligt att träffa henne igen. Tillsist var det slut på vår lilla resa, vi hoppade in i bilen igen och åkte hem till Luleå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0