Fönsterputs

Ännu en vacker dag går mot ditt slut. Denna dagen var dock riktigt oväntat vacker. Så oväntat vacker så att när man efter jobbet skulle möta upp sin syster på stan kände man sig både för varmt klädd och väldigt ofräsch...

På jobbet putsade jag som vanligt fönstren på förmiddagen. Det gick bra, med var lite svårt i och med att solen låg på, det gällde liksom att skynda sig att skrapa bort det blöta innan solen hann göra jobbet, för skulle solen torka upp fukten skulle det bli fläckigt. Precis lagom till lunch blev jag färdig.

Efter lunchen flöt eftermiddagen på ganska snabbt, i och med att det bara var tre barn där idag ängade sig fröknarna åt dokumentation, det var kul att se hur det går til också!

När jag slutat mötte jag som sagt upp min syster på stan och vi gick mest runt där och kollade lite, det var trevligt. När vi kom hem till middagen var min storebror (som ju Flyttat hemifrån) och hans tjej bjudna. Det blev tacos. Tänk tacos på en onsdag - lyx!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0