Utveckling

Igår hände faktiskt inte så mycket. Jag var hemma i princip hela dagen, förutom två vändor till olika byggaffärer, ena vändan beställde jag tapeter till rummet, det blev vita tapeter med blått mönster. Haha oväntat? Knappast. Jag vill ha en lantlig stil på rummet och de tapeterna tycker jag passar utmärkt! Andra vändan gick till Beijers där jag och pappa köpte golv. Det blev en ljus parkett i ask, jättefin enligt mig!

Väl där köpte vi oss även varsin glass och for till Sinksundet för ett dopp. Pappa doppade sig, inte jag. Haha, det blir mycket om pappa nu, men när vi kom hem satte han även dit de sista takplattorna! Så igår blev taket helt färdigt! Så roligt att se utvecklingen!

På kvällen efter middagen gick jag över till en kompis, ett tag senare for vi in till stan, till hamnfestivalen! Vi gick och kollade på Movits, och vi stod längst fram i mitten! Hur kul som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 19 år gammal tjej på språng. Håller hus på Bryssel gator och lever äventyret som i folkmun kallas Livet. Jobbar som Au pair, försöker förstå franska och pluggar innovation, genus och hållbar utveckling på distans. <3-frågan är tolerans
RSS 2.0