24 juli 2016

Resdag

Allmänt

Man hör ofta folk snacka om att sista dagen på resan, ni vet den där dagen som inte blir 24 h lång, utan kanske bara varar till eftermiddagen, eller när nu resan hemmåt ska börja, räknas som en resdag. En resdag är alltså bara en dag som man måste ha med i beräkningarna för att man ska hinna ta sig hem i tid. En dag där man ska hinna packa, transportera sig och dylikt. Men en sån dag hade jag inget behov av. Nej nej nej, istället maxade jag dagen genom att åka till havet och bada men min farbror, kusin, storasyster och systerdotter. Där hängde vi hela dagen och så stack jag sedan direkt till flygplatsen. Konsekvenserna av detta blev endast en stökigt packad väska, att jag hoppade på flyget i blött hår och att skorna var fulla med sand. Inte så illa.

Havet var otroligt vackert, sanden var av perfekt kvalitet för sandslottsbyggen och vattnet var varmt. En glass på det blev pricken över i:et.

Hemresan blev dock lite trögare. Istället för att flyget mellan Malmö och Stockholm gick 16.00 flög det inte iväg förrän 16.20, och istället för att flyget Stockholm till Luleå gick 18.05 så blev det 22.45. Tur att jag inte hade bråttom hem! Drygt 4 timmar på ett Arlanda där allt var stängt blev lite tråkigt, men det gick bra för jag laddade ned massa poddar. Men när jag väl kom hem vid halv ett-tiden var det ytterst skönt, särskilt att tömma skorna på sand.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress