Vilken dag! V i l k e n d a g! Den var bra från start liksom! Minns ni efter att jag jobbat min första dag på förskolan och ba: jahapp, detta var roligt, men usch vad trött jag är, kommer jag klara dessa morgnar och så vidare. Imorse vaknade klockan 7, utan några som helst problem att stiga upp! Åt min chiapudding med jordgubbar, gjorde mig i ordning och hoppade på bussen 7.30 (man får verkligen exakta rutiner för att klara att bli färdig på en halvtimme utan att ens känna att det är stressigt!). Väntade som vanligt en kvart i stan för att byta buss och jobbade sedan mina sista timmar. Det har varit toppen, och om det ej framgått nog tydligt så har jag stormtrivts där med allt och alla. Men att säga hejdå till alla var bara kul, det betydde ju sommarlov.

I och med att jag fick sluta redan innan lunch så for jag hem och åt där (jättegott och jätteenkelt är att steka babyspenat med tomat och vitlök och sen äta det med pasta!).

På eftermiddagen var jag även på gymmet och körde ett tufft helkroppsprogram med min lillasyster. Sedan wokade hon tofu som vi åt med sötpotatis till middag.

Efter middagen var jag med mina två vänner! En av dem har varit borta i tre långa veckor och kol nu ÄNTLIGEN hem! Vi hade mycket att snacka om, så vi hann både ta en långpromenad, göra fruktsallad och prata i massor! Hur mysigt som helst.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress