Vinst mot IKSU!

Idag steg jag upp tidig, hoppade in i en bil och for med laget till Umeå! (Kul att det var just den helgen då min lillasyster var i Luleå, vi missar liksom varandra lite.) Bilresan gick jättebra och det kändes inte alls som tre timmar. Trots att man var ganska slut i kroppen efter gårdagen match var det bara att tagga om och göra sin redo för att möta serieettorna, IKSU! 

Själva matchen var så sjukt bra! Den var väldigt jämn hela tiden, men vi ledde alltid med några poäng! Matchen vann vi med 63-70, så himla skönt! Vi bara gick in där med inställningen att vi skulle klara det och en hel del kämparglöd. Det var faktiskt en ruskigt rolig match att spela!

Efter matchen for vi och åt på Max, det hade vi verkligen förtjänat. Sedan satte vi oss i bilen och rullade mot Luleå igen (ungefär samma tid som syrran satte sig på ett tåg i motsatt riktning). Det var så skönt på hemvägen, för det var mörkt ute och jag lyckades somna i en timme, och då känns ju resan mycket kortare. När jag kom hem på kvällen väntades det tacos och sedan har jag inte gjort något annat, var så trött så trött!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0