Veronica Maggio

Alltså gårdagen!!!!!!! Jag tuppar av! Vi steg upp rätt sent och åt frukost. Sedan försökte vi få biljetter till Håkan Hellströms konserter på olika ställen i Sverige. Det hela blev mest en hel del köande (på internet alltså) och inga biljetter alls. Sedan tog vi tunnelbanan till Stan och turistade lite. Gick in i slottet, strosade runt och köpte glass.

När vi kom tillbaka åt vi middag med hela min farbrors familj. Ännu en väldigt mysig stund. Vi valde medvetet att inte köa till konserten, så knappt en timme innan Veronica Maggio kom in på scen var vi där.

Själva konserten var UNDERBAR! Konfetti, stora runda bollar i olika färger som studsade runt, eld, sjukt många hits. Och... Håkan Hellström kom!!! Då blev det panik i publikhavet. Alla skrek rakt ut, och det var riktigt bra. Han tog inte över showen dock, när han klev av scenen var stämningen så sjukt hög, trodde knappt det fanns en sån nivå?!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0