Vacker solnedgång X3

Vaknade och åt frukost i lugn och ro idag innan jag fot in till stan. På stan mötte jag upp mina två vänner. Jag fixade bank id till min nya telefon, köpte en present till en viss person och fikade. Vi valde att gå till Linas, så där satt vi på deras altan. Hur mysigt som helst.

Innan middagen hann jag även avverka ett gympass med fokus på överkroppen med ena vännen. Det var skönt.

Till middagen kom min storebror och hans flickvän och åt hos oss. De va gött. Efter middagen kom en av mina vänner väldigt oväntat hem till mig med sin hund och husbil. Det var rätt skoj! Vi plockade upp ännu en kompis och gav oss ut på jakt efter fina platser! Vi åkte först till Bergnäsbron, sedan till laxfiskemuseumet i Gäddvik. Och när vi kom till det tredje stället, Lillsand, tvekade jag inte på att ta mig ett dopp. Oj vad härligt det var! På så sätt fick vi alltså se solnedgången från tre olika, väldigt vackra ställen, längs Luleälven!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0