24 augusti 2016

Sista lovdagen

Allmänt

Sista lovdagen! Hjälp vilket härligt lov jag har haft! Jag har nästan inget att klaga på. Skönt att göra bort jobbet redan de första veckorna. Har hunnit vara på släktträff, vart i Skåne, gått på Maggios konsert i Stockholm, en vecka i fjällen och hängt med min syrra som varit hemma under sommaren och inte minst med mina vänner.

Tvåan var för mig det tuffaste skolåret någonsin. Tänkte först skriva "på gymnasiet" men insåg sedan att högstadiet var långt ifrån lika jobbigt. Jag har ju till och lärt mig plugga riktigt ordentligt. Alltså så att jag kunnat sitta timmar i sträck och bara jobbat. Och det har jag ju inte gjort av ingen anledning - nej nej nej. Jag har hört rykten om att trean i alla fall ska vara lättare. Det hoppas jag.

Nu fattar jag att några bara: "vänta bara tills du börjar plugga på typ universitetet, DÅ kan man snacka om plugg" till det svarar jag bara: okej.

Annars då? Jovars. Nog är det bra. Jag fick frågan om jag var redo för skolan imorgon, och jaaa, jag har tvättat håret infalla fall. Någon annan förberedelse har jag inte gjort.

Idag har jag sovit länge, hängt med min granne i princip hela eftermiddagen. Vi tog en långpromenad, sedan åt jag hos henne. Hur mysigt som helst! Efter det var det dags för ännu en rolig träning!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress