Första dagen - sista året

Hörni! Det gick ju bra! Första dagen på sista året är avklarad och jag blev till och med lite taggad. Rektorn stack in huvuden och sa ungefär bara: "hej" och "studenten", då ser man målet närma sig!

Detta är då trean på spin... Inga lallare alltså, nej nej nej. Direkt på arbetet! Idag gick vi då alltså liksom en riktig skoldag, även om vi bara jobbade om gymnasiearbetet. Jag har kommit på en frågeställning nu i alla fall! Kan meddela att det inte blir: varför tutar alla så mycket i Indien.

Efter skolan åt jag en glass och snackade med två klasskompisar, sedan for jag hem och gick till gymmet och körde lite löpning och ett hårt benpass. Sedan lagade jag middag innan jag for iväg för att vara med mina vänner. Vi spelade bland annat kubb, det var trevligt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0