Krakow - Umeå

Idag har varit ännu en sån där dag på resande fot! Jag har rest mest hela dagen faktiskt, eller aa, kanske inte hela. 

Det var frukost vid vanlig tid på stället vi bodde på i Polen, sista måltiden där, vilket kändes lite synd. Efter frukosten gick vi upp på våra rum och packade ihop alla våra grejer. Sedan hoppade vi den timmes långa bussfärden mot Krakow. Där hoppade vi flyget mot Sverige. Kösystemet där var dock under all kritik. Först stod vi i kö i 25 minuter för att checka in väskorna, sedan 30 minuter för att gå genom säkerhetskontrollen, till sist ett par minuter för att boarda. 

Väl i Stockholm skiljde sig min och min klass vägar åt, klassen gick mot nästa flyg mot Luleå medan hag åkte vidare till Umeå för en basketweekend med mitt lag.  Första träningen var redan ikväll och ni anar inte hur roligt det var! Tänk att inte ha tränar på typ en vecka, för att man har fast feber (även on vi då har gått flera mil varje dag), och fick man plötsligt träna basket!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0