Ingenting

Jag var inte alls lika mör i kroppen idag när jag vaknade jämfört med igår. Idag var jag faktiskt på väldigt gott humör redan från start. Skoldagen var lång men allt gick bra! På psykologin fick alla skrivs positiva saker om varandra på bilderna vi ritade förra gången. Man blev faktiskt väldigt glad för alla fina kommentarerna. 
Efter skolan satte jag och en kompis oss på kulturens hus och pluggade psykologi, vi har prov imorgon. Vi pluggade faktiskt väldigt flitigt och jag känner mig inte så nervös inför morgondagen. 
Nu ikväll har jag tränar basket, det var en jättelugn och skoj träning, vi körde mest skott och streetbasket. Sedan har jag kollat på aktuellt och läst en av novellerna jag köpte i Göteborg. Den hette Ingenting och var bra, jag gillar berättelser som är ganska oklara fram till slutet, för då klarnar allt upp. Detta var en sån novell!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0