27 november 2015

Fredagsmys

Allmänt

Man kände av när man vaknade imorse att man varit på stand up kvällen innan. Det var roligt, att stiga upp, inte lika roligt. Jag råkade somna om 10 minuter extra men sedan gick allt bra. 

Skoldagen var kort, endast två lektioner innan vi slutade. Det var geografi och samhälls, och vi gjorde helt ärligt inte så jättemycket på de lektionerna heller, vi utvärderade och diskuterade mest gårdagen. Sedan åt jag palt i matsalen (som var helt julpyntad) och sedan åkte jag hem igen, då var klockan typ 12. 

Vi var fikaansvariga för kvällens match så när jag kom hem fick jag ställa mig och baka. Sedan gjorde jag inget annat speciellt fram till middagen. Efter middagen cyklade jag iväg till hallen för match, och jag vet inte riktigt vad som är problemet, men vi kom typ inte riktigt igång förrän i sista perioden, då spelade vi väldigt bra. Men som ni förstår räcker det inte att spela bra en period i basket, lite mer än så krävs. 

När jag kom hem kollade jag på Skavlan med pappa och åt choklad. Jag jobbar denna helgen, så det är bara å gå å lägga sig tidigt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress