Fin kväll

Det blev trots allt en riktigt fin kväll ikväll! Imorse när jag cyklade till jobbet så regnade det, och jag blev tvungen att ta regnjackan. Men klockan tolv när jag slutade var det för tok på varmt, och jag fick cykla hem i bara skjorta. Det var faktiskt härligt och gav lite sommarkänsla. 
Senare på dagen var jag på gymmet. Körde ett ganska hårt pass med en kompis. Det är alltid en sporre när man kan träna med någon annan och slipper gå själv. 
På kvällen blev vi ett gäng vänner som satt på IP. Vi tog det mest lugnt, men vi hittade en boll, och då kunde vi inte låta bli att lira lite. En hade även med en bärbar högtalare, och musik är ALLTID pricken över I:et. Så enligt mig blev det en riktigt lyckad kväll! Håller tummarna för fler liknande. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!




RSS 2.0