Juldagen

Idag har vi gjort flera roliga saker! På morgonen satt alla vi barn och spelade sällskapsspel. Inte såna enkla som alla förstår på en gång, utan superkrångliga som tog ett bra tag att komma in i. Men när man gjort det var det väldigt kul. Efter lunch gick vi på en långpromenad. Vi gick förbi bland annat Edvard Munchs och Henrik Ibsens gravar, vi fick till den äldsta bevarade gatan i Oslo och tillsist gick vi till Oslos motsvarighet till söder. Det var verkligen ett speciellt ställe som inte liknade något av det jag sett tidigare! Men det var verklighet cool att se! 
Efter drygt en timmes promenad tog vi spårvagnen (eller tricken som alla här säger) hem. Där dukades det upp till ett svenskt julbord. Mm! Sen har vi suttit och pratat ganska länge, nu ska vi börja gå hem mot vår lägenhet som vi bor i. 


Här bor vi :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

En 18-årig tjej som från Norrbotten. Har en dröm om att bli skådespelare, men lever just nu ett liv fullt av basket, vänner och skola. Har tankar och åsikter om det mesta mellan himmel och jord, men hjärtefrågorna är för tillfället Norrlandsfrågan och att man inte ska sprida rasism!
RSS 2.0